vrijwilligers - Football Club Hoensbroek

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

vrijwilligers

Aannamebeleid vrijwilligers FC Hoensbroek

FC Hoensbroek is een vereniging met meer dan 80 vrijwilligers. De vrijwilligers vormen het hart van onze vereniging. Zonder hen kunnen wij niet bestaan en zouden onze bijna 500 leden niet wekelijks kunnen genieten van wedstrijden, trainingen en/of een bezoek aan onze kantine. Uitgangspunt is dat iedereen die FC Hoensbroek een warm hart toedraagt vrijwilliger kan worden. Hierbij is het wel wenselijk dat vrijwilligers lid zijn/worden van onze vereniging. Om ervoor te zorgen dat we nu en in de toekomst blijven werken met vrijwilligers met integere bedoelingen, geldt er een korte procedure die doorlopen moet worden, voordat iemand vrijwilliger kan worden.

Procedure
1.    Een kennismakingsgesprek met een lid van het bestuur of de vrijwilligerscommissie.
2.    De vrijwilligers worden tijdens dit gesprek geattendeerd op de website van de club (fchoensbroek.net), waarop o.a. het Waarden en Normen-statuut gepubliceerd staat met hierin, de gedragsregels, de huisregels, het sanctiebeleid en informatie over de vertrouwenspersonen.
3.    Voor vrijwilligers die betrokken zijn bij jeugdleden (t/m JO19 junioren) dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd te worden. Deze dient iedere 3 jaar opnieuw aangevraagd te worden.
4.    In onderling overleg kunnen referenties gevraagd worden bij eerdere verenigingen waar de vrijwilliger actief is geweest.

We conformeren ons daarbij aan de gedragsregels zoals het NOC*NSF die heeft opgesteld. Deze regels kunt u bekijken door hier te klikken.

Aanmelden of informatie kan verkregen worden bij:

Karel Knaps
voorzitter@fchoensbroek.net 06-29077245
Annette Raets
ledenadministratie@fchoensbroek.net 06-12950707
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!