Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 505

Accommodatie

Onbekend

1e wedstrijd walram jo11-2 - FC Hoensbroek jo11-1 0-2

Doelpuntenmakers: Alessandro en Nanoek

Waren de jongens en meiden er klaar voor? De eerste helft leek het er niet op de trainers zagen velen kansen van Walram verloren gaan, tot hun geluk. In de rust werd er dan ook een hartig woordje gesproken. Na de rust stond er ineens een team op het veld. Veel kansen kreeg Hoensbroek niet echter het 1e schot op doel van Alessandro van circa 30 meter verdween over de keeper in het doel. 0-1. Nog 20 minuten te spelen. Walram werd sterker en sterker maar echte kansen kregen zij niet. Slechts 1 kans kregen zij nog maar deze werd gekeerd door doelman Luca. Aan de andere kant waren een paar opgelegde kansen niet besteedt aan Nanoek, Mike en Ian. Nanoek incasseerde nog een doodschop maar dit hielp alleen maar voor hoensbroek. Toen kwam in de laatste minuut het bevrijdende 2e doelpunt Nanoek schoot op dezelfde wijze binnen zoals Alessandro dat eerder deed. Alleen iets dichter bij. Een mooi begin van de competitie maar genoeg werk aan de winkel.